Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę ten temat dla tych wszystkich, którzy używają FishBota gdyż to o niego najbardziej się rozchodzi.

zauważyłem [chyba nie tylko ja] iż znane już nam pytajniki "????????????" [crash mt2] występują tak - najpierw jest jedno okienko z opcjami tak lub nie

- jeśli damy NIE - nic się nie stanie [czasem może wyskoczyć inne okienko z opcją OK],

- ale jeśli damy TAK aplikacja [o nazwie errorlog - główny folder mt2] zacznie łączyć się z internetem.. widać to na różnych firewall'ach - użytkownicy bez firewalla nie zobaczą tego ale mimo wszystko z internetem się połączy..

a zobaczcie po crash'u mt2 plik errorlog.TXT co w nim pisze [np. ja jako użytkownik xABpatch uruchamiam metina z pliku xABfishbot.bin a nie jak fabryka dała - metin2client.bin] i to wszystko zapisuje się w tym pliku.. łącznie z nazwą pliku który ten błąd wykonał! [np. xAngelbot2.7.dll]

ja osobiście przekonałem się na własnym doświadczeniu, że ten program "pomaga" teamowi MT2 w rozdawaniu banów.. :

chce wejść na konto ale pisze że banned! to sobie myślę - sprawdzę @ - dostałem takie info, że moje konto zostało zbanowane [o dziwo - pisało to w języku angielskim :D] za "modyfikacje klienta gry"

ale jest na TO i rada! :)

1. otwórzcie plik errorlog.TXT usuńcie wszystko co w nim jest a następnie zapiszcie go [pusty]

2. następnie klikacie na niego PPM [prawy przycisk myszy] --> właściwości --> i zaznaczcie "tylko do odczytu"

3. usuńcie aplikacje errorlog.EXE

nie stracicie przez to nic, a może uratuje wam to "dupska" przed ew. przykrościami.. ;)

PS. jak nie wierzycie z tym banem - dam SS z @

:)

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Ehh. Żebym to wiedział ok 10 dni temu miałbym koxa 45 lvl 15k hp fms +9 40% sr. Zbanowali mi. Juz wiem dlaczego ;/////

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Polecam jeszcze tak zrobić z plikiem "log" jeżeli używacie EM.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jesteś tego pewien ? Ja wiele razy miałem te okno i zawsze dawałem "tak" mam firewalla dobrego i na pewno by wyskoczyło okno "Proces errorlog.exe próbuje uzyskać dostęp do sieci " czy coś takiego

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Jesteś tego pewien ? Ja wiele razy miałem te okno i zawsze dawałem "tak" mam firewalla dobrego i na pewno by wyskoczyło okno "Proces errorlog.exe próbuje uzyskać dostęp do sieci " czy coś takiego

tak, jestem pewny - jeszcze raz mi wyskoczy to spróbuje zrobić ss i wstawić ;)

a czemu Tobie nie wyskoczyło..?? ;> [nie chce nic mówić o Twoim fir. ;d ;d]

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

No dobra wyskakuje ale jak cie gm w nocy dopadnie? xD

Wiem że oni sie tak grą przejmują jak ..

o.O

Tego w zaden sposob sie nie ustrzezesz.

Postac 30+ w EM2 robi się ok. jeden dzień...

Opublikowano

@@ DominikCF to jest program kasujący plik errorlog.exe - a nie kasuje jednak pliku tekstowego - którego lepiej dla pewności usunąć.. ;d

@@dawidek - hm.. na to już nic nie zrobisz - chyba że coś ala skrypt anty-gm'owski crashujący metka ;d

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Wiedziałem,że w tym jest jakiś policjant,bo ja dostałem bana za kamer moda.(Nielegalne oprogramowanie a mialem tylko M0d Kamera.)

sygnampc.jpg
Opublikowano

To przez to 3 maile poszły na 2 lata spać ,ale we wrześniu sie kończą xD

Sykna sakinęła bobroztó nie wjem iag do zie zdało

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...